Biologica
Kontakta oss / Handla


Möt oss på Facebook 

Affärsidé

Vi erbjuder dig också  ett sätt att njuta av naturlig lyx, som är välgörande för både kropp och själ men vi vill även dela med oss av våra kunskaper och ge råd till dig som gör det lättare att välja en naturlig hudvårdande produkt. Naturligtvis är våra råvaror och färdiga produkter ej testade på djur och vi använder oss av återvinningsbara förpackningar. Våra produkter är också registrerade hos Läkemedelsverket som hudvårdsprodukter, vilket innebär att vi bara får beskriva produkternas kosmetiska egenskaper. Vill du veta mer finns det mycket information på Internet och på bibliotek, du kan också höra av dig till oss om du vill.

Du har rätt att få reda på vad du smörjer in dig med. Många hudvårdsprodukter kallas naturliga men innehåller ändå mineralolja och andra mindre bra tillsatser. I innehållsdeklarationen står att produkten innehåller ex. Tea tree, aloevera, ringblomma men mängden är då så liten att den inte ger några effekter. Huden är en viktig, levande del av vår kropp!

Vegetabiliska fetter och oljor är kärnan i naturlig hudvård. De har följt oss genom tusentals år. Biologica´s naturprodukter baseras på kallpressade vegetabiliska oljor, bivax, örter, vitaminer och äkta eteriska oljor. Vi erbjuder dig produkter som är klart och tydligt innehållsdeklarerade. Naturliga råvaror utan onödiga tillsatser som påverkar din hud negativt.


 
Säker betalning med Payer