Biologica
Kontakta oss / Handla


Möt oss på Facebook 

Baby och Barnprodukter

 De flesta baby och barnprodukter som finns innehåller till stor del mineraloljor och andra olämpliga kemikalier. Dessa är mycket allergena och kan ge den tunna känsliga babyhuden reaktioner. Med mineraloljor skapar man dessutom ett beroende och ju mer man smörjer desto torrare blir huden.

Biologicas Baby- och Barnprodukter innehåller bara naturliga, milda och vårdande råvaror. Ekologiskt odlade så långt det är möjligt. Produkterna innehåller väl utvalda kallpressade oljor och växtextrakt, inga konstgjorda färgtillsatser eller syntetiska doftämnen.

Det är viktigt att den ömtåliga babyhuden bara får det den skall ha och ingenting annat. Babyns hud är ömtålig och bör vårdas omsorgsfullt. Så ge din baby en bra start i livet genom att använda ekologiska hudvårdande produkter som hjälper till att bevara barnets naturliga fukt i huden. Detta ger en bra start i livet till en långvarig omvårdnad om huden med naturliga produkter.

naturliga, milda och vårdande råvaror

Ekologiska Baby & Barnprodukter?

Vi använder inga råvaror som inte bryts ner i naturen. De vegetabiliska oljorna och fetterna i våra produkter är till största delen ekologiskt odlade och framställda. En del av våra råvaror är bearbetade för att från vegetabiliska fetter få fram t.ex. emulgeringsmedel, som hjälper till att hålla ihop olja och vatten.

Vi efterfrågar hela tiden så bra råvaror som möjligt och försöker påverka råvarutillverkarna. Vårt långsiktiga mål är att få jobba enbart med råvaror som är ekologiska från början till slut.

Våra produkter är registrerade hos Läkemedelsverket.

Våra råvaror och produkter är naturligtvis inte djurtestade.

Våra förpackningar är återvinningsbara.
 
Säker betalning med Payer