Biologica
Kontakta oss / Handla


Möt oss på Facebook 

Köpvillkor

Beställningsvillkor

För att få beställa måste du har fyllt 18 år.

Leverans

Vi levererar inom 2-3 dagar, i vissa fall kan tiden bli något längre. Detta beror då på att vi har slut på någon råvara eller produkt. Vi meddelar då detta via e-post.            

Frakt

Order över 400 kr fraktfritt annars 29 kr i enhetlig fraktavgift.         

Frakt övriga länder faktisk kostnad.

Betalsätt

Vi bekräftar att vi mottagit din beställning via e-post. Det finns två betalsätt:Väljer du att betala mot postförskott tillkommer Postens kostnad på 60 krVid förskottsbetalning skickar vi en faktura och när den är betald så skickar vi varorna omgående. Skicka inga pengar förrän du har fått fakturan Produkterna ägs av Biologica tills dessa är betalda av kunden. Försenad betalning debiteras med dröjsmålsränta 23% och övriga inkassokostnader.

Utlandsbeställning

Vid beställning från utlandet, så betalar köparen faktisk fraktkostnad och vid förstagångs beställning, kontakta oss för överenskommelse om betalningssätt

Reklamation och Felleverans

Om du upptäcker fel på varan, om det saknas något eller om du fått fel vara, kontakta oss snarast så vi kan rätta till det.

Returrätt

Om du inte tål en produkt har du naturligtvis rätt att returnera den och få tillbaka dina utlägg. Hör av dig till oss först. 

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra dig inom 14 dagar efter du har tagit emot varan, enligt villkoren i Konsumentköplagen.Ej uthämtat paketHar du beställt och inte hämtar ut ditt paket/brev innan det returneras till oss (14 dgr), så fakturerar vi dig 300:- för vårt arbete.
 
Säker betalning med Payer