Biologica
Kontakta oss / Handla


Möt oss på Facebook 

Om Biologica

Biologica Svensk Ekologisk Hudvård är ett familjeföretag som har funnits sedan 1991. Det började som återförsäljare av ett stort välkänt märke av biologiska hudvårdsprodukter, men de sista åren under eget varumärke. Vi tillverkar själv våra hudvårdsprodukter av råvaror utvalda med största omsorg för att uppnå högsta kvalitet på våra produkter. Våra råvaror köper vi in från en stor råvaruleverantör, den största i Sverige. Det är viktigt för oss att veta att vi får råvaror av högsta kvalité och som har genomgått en minutiös kvalitets kontroll och att råvaran är ekologiskt odlad så långt det är möjligt.

Grunden till vårt företag är ett stort intresse för örter, hud och friskvård. Vi vill också skapa hudvårdsprodukter som är i harmoni med naturen utan skadliga ämnen som förstör vår jord. Detta innebär att vi vill att kunden skall ha möjlighet att hitta en äkta hudvårdsprodukt som inte innehåller en massa onödiga och mer eller mindre farliga råvaror. Vi vill skapa kunskap hos dig som kund att välja en hudvårdsprodukt som värnar både om din hud och om vår miljö. Med en hög kvalité och till ett pris som alla har möjlighet att välja.

Hos oss har du olika möjligheter att handla, antingen i vår e-butik eller att ta kontakt med oss per telefon. Vi har tillverkning och en liten butik (öppettider enligt överenskommelse) i Linköping.

Biologica Svensk Ekologisk Hudvård
Gottorpsgatan 13
582 73 Linköping
Telefon: 013-357465
E-post: order@biologica.se

Klicka här för karta   

Bankgiro: 5446-0522
Organisationsnummer 969723-2461


 
Säker betalning med Payer